DVA POLICAJCA TEŠKO POVREĐENA, JEDNOM JEDVA ZAUSTAVLJENO KRVARENJE Vučić: Država će reagovati u skladu sa zakonima i Ustavom
Foto: Printscreen Pink Tv

DVA POLICAJCA TEŠKO POVREĐENA, JEDNOM JEDVA ZAUSTAVLJENO KRVARENJE Vučić: Država će reagovati u skladu sa zakonima i Ustavom

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je u obraćanju posle sednice Saveta za nacionalnu bezbednost rekao da su dva policajca teško povređena i da je jednom jedva zaustavljeno krvarenje.

Vučić se zahvalio pripadnicima MUP, i kaže da su podneli težak teret večeras.

- Država će uvek reagovati u skladu sa zakonima i Ustavom. Niko nema pravo da ruši našu kuću. I da nanosi teške telesne povrede našim policajcima - rekao je predsednik.

- Gađali su ih kockama kojim bukvalno možete da ubijete čoveka. O staklu koje je padalo na njih da ne govorim. Videćemo kako će biti kvalifikovano ovo delo od strane tužilaca. Uhapšeno je više od 35 siledžija, i nastavlja se hapšenje širom grada. Ta akcija neće stati - rekao je on.

Vučić ističe da će sva lica tokom noći i jutra biti pohapšena.

- Gde god se skrivali, neće moći da se sakriju.

Podsećamo, večeras je grupa demonstranata pokušala da upadne u Skupštinu grada Beograda, razbijala staklo i napadala policiju.

Pripadnici MUP su uhapsili 38 izgrednika.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track