"ZAŠTO SU SE SMEJALI I ĆUTALI, A ZNALI SU DA SE SPREMAJU NEMIRI" Vučić: Pitanje za predstavnike ODIHR i druge strane predstavnike
Foto: Printscreen Pink Tv, Zorana Jevtić

"ZAŠTO SU SE SMEJALI I ĆUTALI, A ZNALI SU DA SE SPREMAJU NEMIRI" Vučić: Pitanje za predstavnike ODIHR i druge strane predstavnike

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras se u obraćanju javnosti posle sednice Saveta za nacionalnu bezbednost obratio ODIHR-u i stranim predstavnicima.

Vučić je najavio da će pitati i predstavnike ODIHR-a i druge strane predstavnike zašto su ćutali i smejali se kada je predočeno da se pripremaju nemiri.

- Mi se srećom nismo smejali, sve smo dobro znali. Vrlo uzdržano i smireno smo reagovali. Policija je čekala, izdržala sve udare i napade. Napadali su ljudi koji drže drogu u jednoj ruci, a udarali drugom. Oni napadaju na silu, i policija nije htela da odgovori i trpela teror. I posle kažu to su ubačeni elementi. Nisu ubačeni, mi imamo dokaze, na samom mitingu ste rekli javno da ćete upasti u Skupštinu Grada Beograda - rekao je on.

Vučić ističe da će svi nasilnici tokom noći i jutra biti pohapšena.

- Gde god se skrivali, neće moći da se sakriju. Državu Srbiju da uništite, zbog političkih hirova, nećete moći. Kao što nećete moći da uništite demokratiju i izbornu volju građana. Bez dokaza optužujete nekoga da nije pobedio, a dobro znate da jeste - ističe predsednik.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja