OPŠTINA BAČ: Izvinjenje ili tužba za klevetu protiv lokalnog političar Zdravka Vulina
Foto: Vojvodina uživo

OPŠTINA BAČ: Izvinjenje ili tužba za klevetu protiv lokalnog političar Zdravka Vulina

Politika -

Zdravko Vulin, lokalni opozicioni političar iz opštine Bač, uznemirio je javnost informacijom da je Opština Bač otkazala koncert Radeta Šerbedžije, koji je, navodno, plaćen i za koji je prodato 400 karata.

U saopštenju opštine Bač, navodi se da je Zdravko Vulin sa Narodnom bibliotekom "Vuka Karadžić kontaktirao kao politička partija, ne kao producent.

- U dopisu je samo zatražio informaciju o slobodnim terminima Velike sale Narodne biblioteke "Vuk Karadžić", gde se ne precizira da je u pitanju bilo kakav koncert, kamoli da se spominje izvođač. Gospodin Vulin je obavešten da se sala Narodne biblioteke rekonstruiše, nije potpisan bilo kakav ugovor. Gospodin Rade Šerbedžija je rado viđen gost, za kojeg se nadamo da će u nekom narednom periodu posetiti našu opštinu, a od gospodina Vulina zahtevamo da se izvini zbog iznošenja neistina, u suprotnom će na sudu morati da dokazuje svoju nevinost - navodi se u saopštenju opštine.

Takođe, dostavljena je i prepiska s Vulinom u kojoj se vidi da nije moguće zakupiti salu u Narodnoj biblioteci.

1 / 7 Foto: Vojvodina uživo

Opština Bač je u saopštenju dostavila i fotografije na kojima se vidi da su u toku radovi na rekonstrukciji sale u Narodnoj biblioteci.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track