POJAČANJE U VRHU PARTIJE: Marko Stošić, profesor fizičkog iz Doljevca, novi potpredsednik JS
Foto: Privatna Arhiva

izborni rezultati

POJAČANJE U VRHU PARTIJE: Marko Stošić, profesor fizičkog iz Doljevca, novi potpredsednik JS

Politika -

Redovi partije Jedinstvena Srbija Dragana Markovića Palme, odnosno sam vrh stranke osvežen je novim potpredsednikom. Zbog veoma dobrog rezultata te stranke na lokalnim izborima 17. decembra u opštini Doljevac, Marković je doneo odluku da visokom funkcijom nagradi predsednika opštinskog odbora JS, inače profesora fizičkog vaspitanja, Marka Stošića.

Marko Stošić
foto: Privatna Arhiva

- Jedinstvena Srbija kao druga stranka po jačini u opštini Doljevac na lokalnim izborima u toj opštini je zabeležila jedan od najboljih rezultata JS u celoj Srbiji gde je izlazila samostalno - 10,33 odsto, navodi se u saopštenju OO JS.

Na Predsedništvu stranke prošle nedelje u Jagodini, kako se dodaje, predsednik OO Doljevac Marko Stošić je na predlog predsednika Dragana Markovića Palme jednoglasno izabran za potpredsednika JS.

- Ovo je velika nagrada za moj dosadašnji rad u stranci, a ujedno i velika odgovornost za naredni period u kom ću se truditi da opravdam poverenje Predsedništva JS i predsednika Dragana Markovića Palme. I naravno, boriću se u Skupštini isključivo za inrterese građana opštine Doljevac, kao i za građane Niša i cele Srbije - naveo je Stošić u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track