SNEŽANA PAUNOVIĆ, PREDSEDNICA POSLANIČKE GRUPE SPS ZA KURIR: Prvi praznik sa unukom Uglješom
Foto: Privatna Arhiva

SNEŽANA PAUNOVIĆ, PREDSEDNICA POSLANIČKE GRUPE SPS ZA KURIR: Prvi praznik sa unukom Uglješom

Politika -

Snežana Paunović, predsednica poslaničke grupe SPS, božićne praznike provešće sa porodicom, a ovo će biti prvi Božić sa unukom Uglješom.

- Božić ću prvi put dočekati s titulom Uglješine bake. Sebi sam dala zadatak da, uprkos tome što je još uvek mali, budem na visini zadatka. Ja sve Božiće pamtim po tome šta su radile moje bake i koliko su se trudile da nam ovaj najsrećniji dan u godini dočaraju na pravi način. Moja mama je nastavila tu tradiciju, pa mi danas nije teško da preuzmem ovu važnu ulogu, svemu su me naučile. U skladu s našom tradicijom biće i moja božićna trpeza dopunjena čarobnim osmehom i veselim okicama mog unuka, u njima je plamen vere i nade u bolje i pravednije sutra - kaže Paunović za Kurir.

Snežana Paunović
foto: Privatna Arhiva

Ona je poželela svim pravoslavnim vernicima da ovaj dan proslave u zdravlju, veselju i sreći, ali i da se svi zajedno setimo njegovih vrednosti.

- Naša vera i tradicija obavezuju nas da se žrtvujemo za pokoljenja imajući uvek respekt prema žrtvi naših predaka. Poštujući temelje koji su davno postavljeni, u obavezi smo da nadograđujemo, a ne da rušimo, da poštujemo, a ne bagatelišemo, iznad svega u obavezi smo da verujemo u Božju pravdu čak i kada nam se učini da je spora. Neka nam je na zdravlje i spasenje predstojeći Božić. Hristos se rodi! - poručila je Paunović.

Bonus video:

02:18

KOJI JE VEĆI PRAZNIK - BOŽIĆ ILI VASKRS? Sveštenik SPC Igor Bates otklonio sve dileme: Pravoslavnim vernicima je OVAJ DAN POSEBAN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track