UPRAVO NA KURIR TV! AKO JE OVO POČETAK, KOLIKO ĆE TEK BITI NEPRIJATNO? Bivši predsednik Skupštine Vladimir Orlić o novom sazivu
Foto: Nemanja Nikolić, Kurir TV

puls srbije

UPRAVO NA KURIR TV! AKO JE OVO POČETAK, KOLIKO ĆE TEK BITI NEPRIJATNO? Bivši predsednik Skupštine Vladimir Orlić o novom sazivu

Politika -

Svako ko je juče gledao konstitutivnu sednicu Skupštine Srbije, bilo kog političkog stava bio, morao je da posle svega oseća neprijatnost, najblaže rečeno.

Jer ako je ovo početak, šta nas čeka još u periodu pred nama, postoji li šansa da se nekada oko nečega saglasimo, makar oko minimuma dostojanstva?

Izraz budimo parlamentarni podrazumeva sve osim onoga što se desilo u narodnoj Skupštini.

Gost emisije Puls Srbije na Kurir TV od 11:05 je nekadašnji predsednik Parlamenta, potpredsednik SNS dr Vladimir Orlić, sa kojim će voditelji Milica Marković i Miloš Anđelković razgovarati o jučerašnjoj konstitutivnoj sednici Skupštine Srbije i o planovima za njen dalji rad.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

09:30

SRAMNO JE KAKO SE PONAŠAJU PREMA DRUGIMA SAMO ZBOG POREKLA Orlić za Kurir TV: Lideri opozicije ponašaju se VAN SVAKE REALNOSTI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track