HOĆE LI MARIJANOVIĆEV ADVOKAT I DAČIĆEVA FUNKCIONERKA STATI NA LUDI KAMEN?! Dubravka i Stefan okruženi srcima
Foto: Printskrin/Instagram

LJUBAV CVETA

HOĆE LI MARIJANOVIĆEV ADVOKAT I DAČIĆEVA FUNKCIONERKA STATI NA LUDI KAMEN?! Dubravka i Stefan okruženi srcima

Politika -

Dubravki Kralj (30), visokoj funkcionerki socijalista, možda ruže ne cvetaju na poslovnom planu jer nije poslanica u novom sazivu parlamenta, ali zato u ljubavi sve pršti.

Ova lepa političarka koja je odskoro u ljubavnoj vezi sa poznatim beogradskim advokatom Stefanom Jokićem, nedavno se pohvalila fotografijom na Instagramu na kojoj sa svojim izabranikom pozira ispred ogromne dekoracije sastavljene od velikog broja crvenih balona.

Fotografija koju je objavila bivša poslanica socijalista sa svojom dečkom nastala je 14. februara, kada parovi obeležavaju Dan zaljubljenih, a mnogi su se zapitali da li je ona najava sledećeg važnog koraka u njihovom životu, odnosno da li uskoro planiraju da stanu na "ludi kamen".

Inače, Dubravkin izabranik je branilac Zorana Marjanovića, optuženog za ubistvo svoje supruge, pevačice Jelene Marjanović 2016. godine.

Dubravka Kralj
foto: Printskrin/Instagram

Dubravka, koju su mediji često proglašavali za najlepšu poslanicu, a koja je svojevremeno bila student generacije na Pravnom fakultetu u Novom Sadu, na društvenoj mreži Instagram obelodanila je ljubav sa poznatim advokatom početkom decembra prošle godine.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track