NESTOROVIĆ UDARIO NA SVE KOJI SU GA POMENULI! Žestoko odgovorio Čedi, Milivojeviću, Mlađanu Đorđeviću...
Foto: Zorana Jevtić, Kurir televizija

naoštrio se

NESTOROVIĆ UDARIO NA SVE KOJI SU GA POMENULI! Žestoko odgovorio Čedi, Milivojeviću, Mlađanu Đorđeviću...

Politika -

Branimir Nestorović ozbiljno se aktivirao na društvenoj mreži "Iks", a svima koji su se usudili da ga prozivaju nije ostao dužan.

Tako je odmah i odgovorio na prozivke Srđana Milivojevića, poslanika Demokratske stranke i nekadašnjeg člana pokreta "Otpor". Naime, Milivojević je na mreži "Iks" izneo svoje viđenje raspada pokreta "Mi - glas iz naroda" navodeći da je razlog novac.

- Ako vas zanima razlog svađe unutar pokreta Mi glas iz UDBE, za 13 poslanika iz bužeta za potrebe redovnog finansiranja ovaj pokret dobija 6.000 evra po poslaniku. Mesečno 78.000€, Godišnje 936.000€ i za 4 godine 3.744000€ + 500.000 € za troškove kampanje. Dovoljno za raspad! - naveo je Milivojević na društvenoj mreži "Iks".

Međutim, nije trebalo puno da mu Nestorović poruči:

- Vi kao bivši Otporaš koji je priznao da je dobijao novac CIA za rušenje Miloševića sve ste rekli o sebi.

Nestorović je Milivojeviću takođe poručio i sledeće:

- Ako tražite poništavanje izbora, zašto ste uzeli mandate i položili zakletvu, a time uzeli i pare iz budžeta? Narod nije glup kako vi mislite.

Branimir Nestorović nije ostao imun ni na reči Čedomira Jovanovića koji je za njega, između ostalog, kazao da je "veliki manipulator od prvog dan" i da ga, kako je naveo, ne čudi sve ovo što se sada dešava.

Nestorović mu je odgovorio u jednoj rečenici:

- Građani su rekli šta misle o politici Čedomira Jovanovića i on ne bi trebalo da se bavi pokretom "Mi - glas iz naroda".

Nestorović nije prećutao ni na prozivke političara Mlađana Đorđevića, javnosti poznatijeg kao dugogodišnjeg bliskog prijatelja Dragana Đilasa. Naime, Đorđević je "udario" na patriotizam Nestorovićevog bliskog saradnika Aleksandra Pavića, pa mu se Nestorović obratio rečima:

- Nismo Vas videli na Kosovu kako ratujete za slobodu Srba?

Kurir.rs/M.K.

Bonus video:

02:57

NESTOROVIĆ JE POCEPAO POKRET MI - GLAS IZ NARODA I TO JE JEDINA ISTINA! Pavlović: On i Pavić su učinili to IZ JEDNOG RAZLOGA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track