PREMIJERKA BRNABIĆ ODGOVORILA BORKU STEFANOVIĆU: Nije retkost da deca stvaraju IZMIŠLJENE PRIJATELJE ili saputnike
Foto: Petar Aleksić

PORUKA

PREMIJERKA BRNABIĆ ODGOVORILA BORKU STEFANOVIĆU: Nije retkost da deca stvaraju IZMIŠLJENE PRIJATELJE ili saputnike

Politika -

Premijerka Ana Brnabić odgovorila je jednom od lidera dela opozicije, Borku Stefanoviću na njegove tvrdnje da je "međunarodna istraga u Srbiji već počela.

- Imati imaginarnog prijatelja, koji se ponekad naziva imaginarnim pratiocem, smatra se normalnim, pa čak i zdravim delom igre iz detinjstva... Nije retkost da deca stvaraju izmišljene prijatelje ili saputnike – nekoga sa kim mogu da razgovaraju, komuniciraju i igraju se sa njima. Ovi kobajagi prijatelji mogu da ponesu oblik bilo čega: nevidljivog prijatelja, životinju, nešto izmišljeno, ili igračke ili punjene životinje... Ako vam dete priča o svom izmišljenom prijatelju, postavljajte pitanja. Možete saznati više o svom detetu, njihovim interesovanjima i o tome šta imaginarni prijatelj možda radi za njih.” (Materijal preuzet sa onlajn besplatne platforme za zakazivanje pregleda) - poručila je premijerka na društvenoj mreži X i dodala:

- U slučaju Borislava koji je, kao odrastao čovek, ipak poželeo da promeni svoje ime u (mali) Borko, njegov imaginarni prijatelj trenutno sprovodi međunarodnu istragu o izborima u Srbiji. Tu je, svaki dan pored njega, i oni to zajedno rade. I tako.... - zaključila je.

Kurir.rs/A.Ć.

Bonus video:

00:35

Ana Brnabić dobila nagradu od UAE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track