MINISTAR MILIĆEVIĆ PORUČIO: Budućnost naše zemlje zavisi od toga koliko smo spremni da se izdignemo iznad stranačkih interesa
Foto: Đorđe Čolović

Iz KOSJERIĆA

MINISTAR MILIĆEVIĆ PORUČIO: Budućnost naše zemlje zavisi od toga koliko smo spremni da se izdignemo iznad stranačkih interesa

Politika -

Ministar bez portfelja zadužen za koordinaciju aktivnosti i mera u oblasti odnosa sa dijasporom Đorđe Milićević prisustvovao je danas u Kosjeriću obeležavanju Dana opštine koji se slavi kao sećanje na 7. mart 1893. godine kada je ukazom kralja Aleksandra Obrenovića selo Kosjerić proglašeno za varoš.

Milićević je rekao da je jedinstvo ključna reč koja nas okuplja danas, istakavši da je snaga u jedinstvu, a budućnost naše zemlje direktno zavisi od toga koliko smo spremni da se izdignemo iznad stranačkih interesa i da imamo samo jedan cilj – uspešna Srbija.

Đorđe Milićević
foto: Đorđe Čolović

Ministar je naveo da građani nas ne mere po tome koliko smo različiti, već koliko smo spremni da radimo zajedno na izgradnji bolje budućnosti za sve, i dodao da svi građani Srbije, bez obzira na socijalni status, zaslužuju pravičnost, jednake šanse i mogućnost da ostvare svoje potencijale.

Srbija je danas samostalna, suverena i nezavisna zemlja čije se državno rukovodstvo predvođeno predsednikom Aleksandrom Vučićem rukovodi isključivo interesima njenih građana a ne nalozima spoljnih centara moći, ukazao je Milićević i naglasio da je za očuvanje suverenosti potrebna jaka i stabilna ekonomija koja će omogućiti rast i razvoj svakog grada i opštine.

Kako je naveo, lokalne samouprave su ključne u ostvarivanju ove vizije, jer su one najbliže građanima i najbolje razumeju njihove potrebe.

Milićević je dodao da sadašnje vreme zahteva od nas hrabrost da prepoznamo izazove i da se suočimo s njima zajedno, naglasivši da nema mesta za podele i razdor u našem društvu.

Moramo raditi zajedno, sa strašću i predanošću, kako bismo obezbedili bolju budućnost za sve nas, zaključio je ministar Milićević koji je zahvalio predsedniku Opštine Kosjerić Žarku Đokiću i potpredsednici Gordani Josipović na pozivu da prisustvuje svečanoj sednici Opštine.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track