OLIVEROVA UDOVICA SE VRATILA IZ ILEGALE: Milena Popović se PRITAJILA, a onda izazvala pratioce novom fotkom! Ovo joj zameraju
Foto: Printskreen

aktivna

OLIVEROVA UDOVICA SE VRATILA IZ ILEGALE: Milena Popović se PRITAJILA, a onda izazvala pratioce novom fotkom! Ovo joj zameraju

Politika -

Milena Popović, državna sekretraka u Ministarstvu turizma i omladine i nevenčana supruga pokojnog lidera SDP Olivera Ivanovića s kojim ima sina, koja je bila itetako aktivna na društvenim mrežama na kojima je gotovo svaki dan objavljivala svoje fotografije, često i "na granici", bila se povukla u "ilegalu" na neko vreme.

Međutim, ova držvna funkcionerka, posle duže pauze, ponovo se aktivirla na Instagramu. Selfiji "zanosne crnke" samo "pljušte", a pljušte i komentari, uglavnom muškog dela populacije.

Milena Popović
foto: Printskreen

Iako su pojedini "zli jezici" tvrdili da je Popovićeva rešila da se "pritaji" dok se ne formira nova vlada i dok ne vidi hoće li u njoj "preživeti", ona nije mogla da odoli a da ne objavi svoje selfije u itekako smelom izdanju za jednu državnu službenicu.

Popovićeva je uz najnoviju objavu aludirala na to da ne koristi filtere, što joj se neretko spočitava.

- Filter pod imenom make up by Pavalović Jelena - napisala je ona uz fotografiju.

Popovićeva je novim objavama na Instagramu pobrala komplimente pratilaca, ali bilo je i "žalbi" da nikad ne ogovara na pohvale.

Milena Popović, Milena Popović Ivanović, pomen
foto: Kosovo online printscreen

Inače, Milena Popović ne propušta priliku da u javnim nastupima na televizijama govori, i sa suznim očima se priseća svoje ljubavi sa 30 godina starijim pokojnim Ivanovićem koji je ubijen pre šest godina ispred sedišta svoje stranke u Severnoj Mitrovici. Ipak, kako je i sama više puta naglasila, život ide dalje, te je svoju sreću našla pokraj Igora Jurića.

Bonus video:

00:30

OLIVEROVA UDOVICA OBJAVILA NOVU SLIKU S PLAŽE: Zbog jednog detalja svi se pitaju da li je to Jurić s njom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track