DA LI STE PROTIV HRAMA POSVEĆENOG ŽRTVAMA NOVOSADSKE RACIJE? Gradski odbor SNS oštro odgovorio delu opozicije
Foto: SNS

saopštenje

DA LI STE PROTIV HRAMA POSVEĆENOG ŽRTVAMA NOVOSADSKE RACIJE? Gradski odbor SNS oštro odgovorio delu opozicije

Politika -

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu se oglasio, odgovorivši na zahteve dela opozicije.

- Iz Đilasove stranke, tražili su neopozivu ostavku gradonačelnika Milana Đurića i raspisivanje izbora za datum koji su oni zamislili kao idealan. Razloge koje su naveli su u najmanju ruku komični, ali šta drugo i očekivati od Marinike i ekipe. Sasvim je normalno da se fantomskoj stranci kao što je SSP, priviđaju “fantomski birači” - piše u saopštenju.

Ističu da je ovo samo još jedan neuspeli pokušaj dela opozicije da opovrgnu volju naroda iskazanu na izborima u decembru prošle godine.

- Nakon što su raskrinkane sve laži Dragana Đilasa kojima je pokušao da opravda izborni debakl u Beogradu, sad su gospoda rešila da se prebace u Novi Sad sa pričom za naivčine, o navodnoj krađi. Od njih nema ko šta da krade, jer ne postoje u Novom Sadu. Nema stranke, nema programa, samo zamajavanje javnosti njihovom fantazmogorijom. Sreća pa su Novosađani odavno spasili svoj grad od Đilasovog SSP-a i njima sličnih. Nego, još jednom javno pozivamo Đilasa i SSP da odgovore na konkretno pitanje - da li ste protiv izgradnje pravoslavnog hrama na Limanu, posvećenog nevinim žrtvama fašističkog i nacističkog zločina u Novom Sadu, zloglasne “Novosadske racije”? - zaključili su.

Kurir.rs/A.Ć.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track