GNUSNA FOTOMONTAŽA: Ministar Goran Vesić: Protiv Georgieva podnosim tužbu! Nije uvredio samo mene, već i pokojnog Đinđića
Foto: Nenad Kostić

REAGOVANJE

GNUSNA FOTOMONTAŽA: Ministar Goran Vesić: Protiv Georgieva podnosim tužbu! Nije uvredio samo mene, već i pokojnog Đinđića

Politika -

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić oglasio se na društvenoj mreži Fajesbuk povodom tvrdnji koje je izneo Slobodan Georgiev, direktor Newsmax Adrie.

- Tajkunski urednik Slobodan Georgiev i nesuđeni urednik Sportskog žurnala objavio je gnusnu foto montažu mog navodnog tvita. Optužio me je da sam slavio ubistvo svog prijatelja Zorana Đinđića. Moj pravi tvit mogli su svi da vide svi moji pratioci. Objavljujem ga u prilogu. Zbog ove gnusne foto-montaže podneću tužbu za klevetu protiv Georgieva kao i krivičnu prijavu Tužilaštvu za visoko tehnološki kriminal - napisao je Vesić u objavi.

Dodaje da ovo nije samo vređanje njega, već i pokojnog premijera Zorana Đinđića.

- Georgiev će na sudu imati priliku da objasni da li je on ili neko drugi uradio ovu gnusnu foto montažu. Koliko nisko treba da padne neko da uradi ovako nešto? Bio sam Đinđićev šef kabineta i njegov saradnik. Neću dozvoliti Georgievu da lažima i foto-montažom vređa i mene i Zorana Đinđića. Treba da ga je sramota! - napisao je Vesić.

Kurir.rs/A.Ć.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track