BUKTI RAT U OPOZICIJI! GAJIĆ O ĐILASU: Narodna stranka ⁩ga vadila “ iz mrtvih” na gradskim izborima, cepao nam stranku tri puta...
Foto: Beta/Miloš Miškov, BETA/Amir Hamzagić

FAJT

BUKTI RAT U OPOZICIJI! GAJIĆ O ĐILASU: Narodna stranka ⁩ga vadila “ iz mrtvih” na gradskim izborima, cepao nam stranku tri puta...

Politika -

Predsednik Narodne stranke Vladimir Gajić oštro je reagovao zbog intervjua lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa dnevnom listu "Danas", pod naslovom "Narodna stranka nije opozicija i njoj je namenjena uloga Zavetnika".

- Evo, Mefisto smatra…na našu žalost 2019. ⁦Narodna stranka ga je vadila “ iz mrtvih” na gradskim izborima. Cepao nam stranku.. tri puta - naveo je Gajić na društvenoj mreži "Iks".

Gajić je potom i dodao:

- Pošto ja njemu ne mogu da odgovorim u nezavisnom Danasu, podsetiću ga da je uništio Demokratsku stranku u koju na vrata nije ušao dok je Đinđić bio živ, da je bio gradonačelnik 2008.uz podršku SPSa, da je podržao Briselski sporazum, da je upropastio pobedu opozicije 2022..Mefisto.

Đilas je u intervjuu Danasu, između ostalog, kazao:

- Jasno je i da po onome što govori gospodin (Vladimir) Gajić, Narodna stranka nije opozicija i da joj je namenjena uloga koji su imali Zavetnici.

Kurir.rs

Bonus video:

03:01

ĐILAS IMA BAGOVE, OPOZICIJA HOĆE SCENARIO SEVERNE MAKEDONIJE Dejan Vuk Stanković: Gde to ima da manjina uslovljava većinu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track