ZA NARODNE POSLANIKE SAMO NAJJEFTINIJE: Kompletan ručak, sa sve desertom i espresom na kraju manje od 350 dinara!
Foto: Nemanja Nikolić

IĆE I PIĆE

ZA NARODNE POSLANIKE SAMO NAJJEFTINIJE: Kompletan ručak, sa sve desertom i espresom na kraju manje od 350 dinara!

Politika -

Opšte je poznato da su cene u restoranu Narodne skupštine ubedljivo najjeftinije u Beogradu, te da za novac kojim maltene nigde ne možete ni kafu i kiselu vodu da popijete, možete da se počastite kompletnim obrokom, naravno sve uz dezert i kafu.

Tako recimo za samo 345 dinara dinara možete da naručite pileći batak na žaru (189 dinara), porciju pomfrita (55 dinara), kupus salatu (32 dinara), pa da se zasladite ledenom kockom (53 dinara) i popijete espreso (17 dinara).

Skupštinski restoran
foto: Kurir

Ovo je samo jedan primer jelovnika od ne malog izbora jela koja nudi skupštinski restoran. Pa tako bačka čorba supa košta 77 dinara, a potaž od povrća 74 dinara, dok je jagnjeća čorba nešto skuplja i košta "čak" 185 dinara.

Kuvana junetina sa povrćem iznosi 283 dinara, juneći gučaš sa testeninom 387 dinara, dok je pljeskavica 263 dinara, a bela vešalica 317 dinara.

Tu je i posni meni, pa ako se odlučite za porciju lignji na žaru to će koštati 630 dinara, dok je dimljena pastrmka 397 dinara, a prebranac 83 dinara.

Skupštinski restoran
foto: Kurir

Najskuplja poslastica je 119 dinara - plazma kocka, dok je za princes krofnu potrebno izdvojiti 55 dinara.

Flašica vode, bilo gazirane bilo mineralne, košta 20 dinara, biljni čaj 9 dinara, a cene flaširanih sokova kreću se od 31 dinar do 70 dinara.

Imajući sve u vidu, nije ni čudo da svi koji nekim poslom dođu u skupštinu ne propuštaju priliku da svrate i do restorana.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track