KUD ĆETE BOLJU PRIPREMU ZA OI U PARIZU: Predsednik Vučić posetio izložbu posvećenu Božidaru Maljkoviću - "Veoma francuski život"
Foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

KUD ĆETE BOLJU PRIPREMU ZA OI U PARIZU: Predsednik Vučić posetio izložbu posvećenu Božidaru Maljkoviću - "Veoma francuski život"

Politika -

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić posetio je izložbu "Božidar Maljković - veoma francuski život".

"Kud ćete bolju pripremu za bodrenje naše košarkaške reprezentacije na predstojećim OI @Paris2024, od posete izložbi posvećenoj Božidaru Maljkoviću @ifsrbija, sportskoj legendi i jednom od najvećih evropskih košarkaških trenera svih vremena.

Gledajući ovu odličnu postavku, prisetili smo se nekih istorijskih trenutaka u istoriji košarkaškog sporta, koji su prikazani kroz detalje njegove izuzetne karijere.

Iskoristio sam priliku da zamolim Božu da prognozira uspeh naše reprezentacije u Parizu, a razmenili smo mišljenja i o najvažnijim pitanjima u srpskom sportu.

Nisam mogao a da ne osetim ponos na sportsko nasleđe naše nacije, jer i Maljkovićev ogroman uspeh oličava duh naše izdržljivosti, odlučnosti i timskog rada, ujedno svedočeći o snazi strasti i istrajnosti u postizanju rezultata koje uvek treba da definišu naš nacionalni nastup na svetskim takmičenjima", napisao je predsednik Vučić na instagram nalogu.

Bonus video:

00:12

Aleksandar Vučić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja