SAMO MI MOŽEMO DA SRUŠIMO VUČIĆA Jeziva prepiska vođa kavčana! Ovako su Zvicer i njegov kriminalni klan predsedniku RADILI O GLAVI
Foto: Petar Aleksić, screenshot

strašno

SAMO MI MOŽEMO DA SRUŠIMO VUČIĆA Jeziva prepiska vođa kavčana! Ovako su Zvicer i njegov kriminalni klan predsedniku RADILI O GLAVI

Politika -

Vođe kriminalnog kavačkog klana, kako pokazuje prepiska preko Skaj aplikacije koju je Evropol dostavio crnogorskim istražnim organima, u koju su podgoričke Vijesti imale uvid, imali su samo jednu metu, a to je predsednik Srbije Aleksandar Vučić!

Oni su u tim razgovorima preko kriptovane telefonske aplikacije kovali planove za smenu predsednika Vučića!

- Samo mi možemo obaliti Vučića - kaže šef kavčana Radoje Zvicer, sada odbeglom policajcu Ljubu Miloviću, 10. januara 2021. godine, a povod ove priče bio je dolazak Džozefa Bajdena na čelo SAD.

Milović u tom kontekstu navodi da se Bajdenovim dolaskom mora zaokrenuti politika na Balkanu, i da će SAD ići „na rušenje Vučića svim silama“.

- Rekao sam ti da samo mi možemo obaliti Vučića da mu na početak prvenstva 40.000 počne skandirati... Svaku vlast u Srbiji su obalili navijači - šalje poruku Zvicer.

U redovima kavačkog klana, kako će kasnije registrovati istražitelji iz Crne Gore i Srbije, bili su između ostalih i Veljko Belivuk i Marko Miljković, koji su godinama rukovodili dobrim delom navijača beogradskog Partizana.

Ovako je tekla prepiska kriminalaca:

Milović: Tu treba mudro odigrati u narednom periodu.

Zvicer: Bajden ti odgovara svakoj državi bez Srb (Srbiji).

Milović: Srbiji, Republici Srpskoj i velikosrpskoj politici.

Zvicer: Ja sam im reko da dobro izmere, što god odluče, prihvatam... Onoga Stanivukovića drže Englezi...

Milović: Mislim da će pokušat Stefanovića da oslabi Vučić svim silama. Sve mu smenjuje. A Stanivuković je prikriveni velikosrbin, veći je nacionalista od Dodika. Ja sam ga pratio i volio dok nisam čuo njegove izjave vezano za litije, Crnu Goru, Srebrenicu, Dejtonski sporazum, Kosovo...

Zvicer: Jeste, ne krije on to, u svaki razgovor pominje strica koji je poginuo.

Milović: Sve veliko srbska teška politika, tako ne mogu napred. Srbi sa ovakvom politikom odu 3 god (godine) napred, pa 10 u nazad.

Zvicer: Menjaće to stranci, pošto su ova naša gamad poltronska spremna na sve. Samo da ove skinemo u CG pa što god.

Predsednik Vlade Crne Gore u tom periodu bio je Zdravko Krivokapić, čiji kabinet je formiran oko mesec dana pre toga, odnosno 4.decembra 2020.godine. DPS je na izborima 30.avgusta te godine izgubio nakon tridesetogodišnje vladavine.

Milović: Čim ojačaju malo ekonomski, odma počinju da zavlače nos u region. Niko ne valja sem oni... Šuplji su ovi dobro. Valjda da se narod osvesti.

Zvicer: Ma kakav narod, pa puno je više Srba vazda bilo, nego nisu smeli glasati isticati. Milu su kola niz brdo i nema ko će ih zaustaviti. Hapšenje Brana (Mićunovića) je jaki momenat za glasače i sve.

Da podsetimo, protiv Zvicera i Milovića vode se brojni krivični postuci u Crnoj Gori, ali i okruženju. Specijano državno tužilaštvo je u petak saopštilo da je podiglo još jednu optužnicu protiv njih i još 11 osoba zbog stvaranja kriminalane organizacije, šverca droge i pranja novca.

Iz ove jezive prepiske nameće se logičan zaključak - da su kriminalne bande sve vreme imale samo jedan cilj i metu - predsednika Aleksandra Vučića, a crnogorski klanovi su u ovome, očigledno, imali podršku i od pojedinaca iz naše zemlje. Kriminalci, po ko zna koji put se pokazalo, nemaju ni veru, ni naciju, već se rukovode zajedničkim, podlim interesima i ciljevima.

Kurir.rs

Bonus video:

00:15

Tamara Zvicer slavi ubistvo Jovice Vukotića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track