MIKETIĆ IZBAČEN IZ STRANKE ZAJEDNO ZBOG ODLUKE DA IDE NA BEOGRADSKE IZBORE: Bojkot opozicija SUROVO kažnjava neistomišljenike!
Foto: Printscreen

nejedinstvo

MIKETIĆ IZBAČEN IZ STRANKE ZAJEDNO ZBOG ODLUKE DA IDE NA BEOGRADSKE IZBORE: Bojkot opozicija SUROVO kažnjava neistomišljenike!

Politika -

Nejedinstvo unutar dela opozicije iz dana u dan postaje sve očiglednije. Bojkot je postao tema na kojoj se stvaraju otvoreni sukobi, a počeli su da pljušte čak i otkazi i izbacivanja iz stranaka.

Stranka Zajedno je kasno sinoć na stranačkim organima odlučila da isključi iz organizacije Đorđa Miketića nakon njegove odluke da će gradski odbor te partije izaći na beogradske izbore.

Biljana Stojković, Moramo
foto: Youtube Printscreen

- Izjava Đorđa Miketića da inicijativni gradski odbor Zajedno izađe na beogradske izbore nije u skladu sa odlukom stranke. Na širem sastanku rukovodstva stranke doneta je odluka o bojkotu, koja je i izneta u javnost - izjavila je Danas Biljana Stojković, kopredsednica stranke Zajedno.

Iz gradskog odbora Zajedno saopšteno je da su doneli odluku da će, ukoliko ne bude jedinstvenog stava unutar opozicije, izaći na gradske i opštinske izbore u Beogradu, jer ne žele da odustanu ni od jedne borbe, niti na terenu, niti u institucijama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track