NE IGRAJTE SE ISTORIJOM I MEĐUNARODNIM PRAVOM! Goran Karadžić: Vučić pokazuje kako se mirnodopski i najhrabrije brani Srbija!
Foto: Printscreen

Podrška predsEDNIKU

NE IGRAJTE SE ISTORIJOM I MEĐUNARODNIM PRAVOM! Goran Karadžić: Vučić pokazuje kako se mirnodopski i najhrabrije brani Srbija!

Politika -

Goran Karadžić, član SNS i direktor JP Stara planina, uputio je podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, koji u Njujorku prisustvuje sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenin nacija.

- Gde čuli i ne čuli, kakve god bile odluke koje ćete vi veliki, a naši "saveznički prijatelji" doneti o srpskom narodu, svesni smo svi da formalno pravno neće biti validne! Igrate se i sa svetskom istorijom, i sa međunarodnim pravom, ali i sa integritetom jednog "malog" po broju ljudi, ali svi vi to dobro znate - hrabrog, ponosnog, mirnodopskog, slobodarskog i sa ogromnom dušom srpskog naroda! - kazao je Karadžić:

Aleksandar Vučić
foto: Printscreen

Kroz istoriju, ali i poslednjih decenija smo samo branili sebe i svoju državu, a i svedoci smo svi da odbranismo naše verske svetinje i srpsku imovinu, pa zar neko može i na trenutak da pomisli da nećemo braniti i naravno odbraniti, u celosti najveću koju imamo - svoju majku državu Srbiju! Nego vi "patrijotski" kvislinzi, sve što pričaste, potpisaste, odradiste i nastavljate da radite, samo ćete svim tim uklesati sebe na istorijsko smetlište - postali ste nikogovići! Ali sami ste "držali i taj klin i taj čekić - sami ste i jurili u te ambise i sami ste pali i padate u iste".

Goran Karadžić, Aleksandar Vučić
foto: Privatna arhiva

Gledajte i slušajte i vi, kao što će i ceo svet da vidi i čuje, svetskog državnika i istorijsku ličnost, a hvala milom Bogu što je baš on, naš predsednik i pravi srpski domaćin - kako se mirnodopski, ali najhrabrije brani naša državnost i ceo slobodarski srpski rod, istakao je Karadžić.

Goran Karadžić
foto: Privatna arhiva

- Sreća prati baš takve - najhrabrije, što on i jeste, a sve će vrlo brzo doći na svoje mesto i kako možemo uvek da čujemo, ali i svojim očima vidimo, sve ćešće na svim "semaforima" i vidimo - pobeđuje i pobediće Srbija! Samo da nuklearnog rata ne bude! Uzdravlje, živeli i živela naša majka država Srbija, sa baš ovakvim vođenjem velikog Aleksandra Vučića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track