VULIN: Da su na koalicionom sporazumu HDZ i DP napisali zabranjeno za Srbe i pse, EU bi uložila protest zbog diskriminacije pasa
Foto: screenshot Pink tv

VULIN: Da su na koalicionom sporazumu HDZ i DP napisali zabranjeno za Srbe i pse, EU bi uložila protest zbog diskriminacije pasa

Politika -

"Da su na koalicionom sporazumu HDZ i DP napisali zabranjeno za Srbe i pse, Evropska unija bi uložila protest zbog diskriminacije pasa", istakao je potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin.

- Ključni uslov Domovinskog pokreta za formiranje Vlade Hrvatske je da Srbi ne budu deo većine. HDZ se lako složio sa zahtevom, zadovoljan što se od njega ne traži ništa suprotno politici naslednika NDH. Ne znam da li veći prezir zaslužuje vlada u kojoj je mržnja prema Srbima politički korektan uslov ili EU koja nema ni jednu primedbu na takvo formiranu vladu - istakao je Vulin i dodao:

- Etnički čista Hrvatska, etnički čista Vlada, to je hrvatska osveta potomcima srpskih antifašističkih ustanika za Dan pobede ", poručio je potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin reagujući na zahtev Domovinskog pokreta da Srbi nipošto ne smeju da uđu u Vladu Hrvatske sa čim se HDZ Andreja Plenkovića složio.

Bonus video:

02:47

PREDSEDNIK KINE JE PAŽLJIVO BIRAO ZEMLJE KOJE ĆE DA POSETI Stručnjaci diskutuju: Ublažio je trgovinski rat između EU i njih!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track