NEMOJTE SE KRITI IZA LAŽNIH NALOGA: Grupa građana "1 od 5 miliona - Beogradski front" odgovorila na napade dela opozicije
Foto: Printscreen/Youtube

saopštenje

NEMOJTE SE KRITI IZA LAŽNIH NALOGA: Grupa građana "1 od 5 miliona - Beogradski front" odgovorila na napade dela opozicije

Politika -

Grupa građana ”1 od 5 miliona - Beogradski front” izdala je saopštenje u kom poziva predstavnike dela opozicije da obustave napade na njih.

- Grupa građana ”1 od 5 miliona - Beogradski front” poručuje javno Draganu Đilasu i Mariniki Tepić, kao i njihovim botovima da prestanu sa napadima na našu Grupu građana. Naime, na vreme smo nekoliko puta pozivali sve na dogovor. Insistirali smo da se zajednički opozicioni dogovor napravi i dali smo sve od sebe da isti bude postignut - piše u saopštenju ove grupe građana koju predvodi Moma Kovačević.

Poručuju da ne žele da odgovaraju na "napade botova", jer će u suprotnom biti prinuđeni da odgovore.

- Kako smo to već juče na Konferenciji za štampu i danas u toku dana saopštili, želimo zajednički dogovor oko svih pitanja vezano za nastupajuće izbore, i ne želimo da narušavamo jedinstvo opozicije, ali ako se napadi nastave bićemo prinuđeni da odgovorimo na napade - stoji u saopštenju i dodaje se:

- Zato poručujemo i Draganu Đilasu i Mariniki Tepić da nećemo više da ćutimo i da trpimo napade i uvrede. Dosta je više bilo. Ako vam bilo šta gospodo smeta izađite i recite javno nemojte se kriti iza lažnih naloga - poručuju iz Grupe građana ”1 od 5 miliona - Beogradski front”.

Podsećaju da su "prvi izašli i najavili učešće na izborima, kao Grupa građana i pozvali na dogovor oko zajedničkog nastupa".

Kurir.rs/Prenosi: A.Ć.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja