OGLASILA SE GRUPA GRAĐANA KOJU PREDVODI DR DEJAN ŽUJOVIĆ: Bićemo jedno od prijatnijih iznenađenja na predstojećim izborima
Foto: Promo

saopštenje

OGLASILA SE GRUPA GRAĐANA KOJU PREDVODI DR DEJAN ŽUJOVIĆ: Bićemo jedno od prijatnijih iznenađenja na predstojećim izborima

Politika -

Grupa građana "Za zeleni Beograd – Kad ako ne sad - Dr Dejan Žujović" poručila je u saopštenju da im je u iznenadnoj poseti bila delagacija ODIHR-a, koja radi na praćenju izbornog procesa.

- Delegacija je zatekla doktora Dejana Žujovića u kancelariji Pokreta dok se sa timom spremao za nastavak kampanje. Gospoda iz OEBS-a su bili korektni i interesovali su se za uslove u kojima se realizuje naša kampanja, kao i da li imamo neke određene primedbe. Skrenuli smo im pažnju da nismo medijski dovoljno zatupljeni kako kod režimskih, tako i kod medija koji sebe nazivaju opozicionim, a nama daju tek mrvice javnog prostora - poručuju se u saopštenju te grupe građana i ističu da drugih primedbi za sada nemaju.

- Ova iznenadna poseta nam govori da je lista "Za zeleni Beograd – kad ako ne sad - Dr Dejan Žujović" izvesno prepoznata u istraživanjima, da od nas zaziru i jedni i drugi, te da sa pravom očekujemo da budemo jedno od prijatnijih iznenađenja na gradskim i opštinskim izborima početkom juna. U svakodnevnom kontaktu sa građanima, vidimo da su razumeli da grad mora da se menja u pogledu očuvanja ekologije i životne sredine, da smo mi njihov izbor koji može svojim doprinosom da garantuje da će u naredne četiri godine tako i biti. Dodatno nas u takvom uverenju drži i praksa sa štandova gde je naš program "Za zeleni Beograd" bukvalno razgrabljen tokom prve dve nedelje kampanje - navodi se u saopštenju.

Kurir.rs

Bonus video:

05:28

BRNABIĆ NA KURIR TELEVIZIJI: Izbori 2. juna važni za celu Srbiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja