LAKU NOĆ DRAGI MILADINE I NEKA VAM JE LAKA ZEMLJA Ministar uputio saučešće povodom smrti Kovačevića: Veliki gubitak za našu zemlju
Foto: RTS Printscreen

LAKU NOĆ DRAGI MILADINE I NEKA VAM JE LAKA ZEMLJA Ministar uputio saučešće povodom smrti Kovačevića: Veliki gubitak za našu zemlju

Politika -

Ministar Tomislav Momirović uputio je saučešće povodom smrti direktora Republičkog zavoda za statistiku dr Miladina Kovačevića.

- Sa tugom sam primio vest o smrti Miladina Kovačevića, doajena statistike i makroekonomije, čoveka koji je poznavao našu ekonomiju do najsitnijih detalja - poručio je on u objavi na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram.

- Miladina ću pamtiti kao neumornog čoveka uvek spremnog da pruži svoj doprinos i uključi se u rešavanje svakog teškog problema. Umeo je bez uvijanja da saopšti podatke koji se mnogima ne bi svideli i koji bi mnogi prećutali, ali je svoj neprikosnoveni stručni autoritet istinom i izgradio. Bila je čast poznavati ovog čoveka velikog znanja, koji je to znanje umeo nesebično da podeli sa drugima i od koga sam mnogo toga naučio tokom naše saradnje.

Ministar je istakao i da je ovo veliki gubitak za našu zemlju.

- Laku noć dragi Miladine i neka vam je laka zemlja! - poručio je Momirović.

Direktor Republičkog zavoda za statistiku Miladin Kovačević preminuo je u 72. godini u Beogradu.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track