Vučić: Još 5 pod istragom zbog Agrobanke

Nastavljena akcija

Vučić: Još 5 pod istragom zbog Agrobanke

Politika -
Ovo nije kraj pošto je to hobotnica sa mnogo pipaka koja će pokazati kako i na koji način je funkcionisala sistemska korupcija na nivou Srbije, rekao je potpredsednik Srbije

BEOGRAD - Prvi potpredsednik vlade i šef biroa za kordinaciju službama bezbednosti Aleksandar Vučić izjavio je danas da je istraga u slučaju "Agrobanke" proširena na još pet osoba i da neće uskoro biti završena."U okviru antikorupcijskih istraga koje se sprovode ovo je jedna od tih akcija i nije kraj u slučaju "Agrobanke". Istraga oko Agrobanke se danas proširuje, proširena je na pet osoba, a privedene su tri i ona će biti nastavljena", rekao je Vučić novinarima povodom novih hapšenja u slučaju te banke.

On je ponovio da se ovaj predmet neće završiti za mesec dana i dodao da je najvažnije da će insistirati na tome da se istrage efikasno završavaju jer se uskoro sledi sudski postupak.

"Ovo nije kraj pošto je to hobotnica sa mnogo pipaka koja će pokazati kako i na koji način je funkcionisala sistemska korupcija na nivou Srbije", rekao je Vučić u Domu vojske gde je otvorio međunarodnu konferenciju "Balkanski ratovi 1912-1913: Nova viđenja i tumačenja".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track