Čeda: Nisam uzimao pare od Miškovića i Beka
Foto: Čedomir Jovanović

Kune se

Čeda: Nisam uzimao pare od Miškovića i Beka

Politika -
"Nikome ništa ne dugujem ni ja ni LDP", rekao je Jovanović i dodao da nema razloga da štiti vlasnika "Delte" Miroslava Miškovića

BEOGRAD - Predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović kaže da je suvlasnik firme "Agroposlovi" koja je uzela u zakup deo preduzeća "Fidelinka", ali je istakao da se on ne bavi privatnim biznisom već njegova žena.

"Ne bavim se privatnim biznisom ja već moja žena", rekao je Jovanović i dodao da ne vidi ništa sporno u tome što njegova žena radi i, kako kaže, tako izdržava porodicu. Jovanović je rekao da je firma "Agroposlovi", u kojoj je suvlasnik, na javnom konkursu uzela u zakup deo kompanije "Fidelinka" za proizvodnju testenina, kao i da je time taj deo kompanije spašen od propadanja.

Kako je naveo Jovanović, sa svim tim u vezi sa "Fidelinkom" je upoznata i Agencija za borbu protiv korupcije. "Apsolutno nisam ni u kakvom sukobu interesa", istakao je Jovanović.

Predsednik LDP-a je odbacio i optužbe da Miroslav Mišković i Milan Beko finansiraju njegovu stranku.

"Nikome ništa ne dugujem ni ja ni LDP", rekao je Jovanović i dodao da nema razloga da štiti vlasnika "Delte" Miroslava Miškovića.

Vladajuća Srpska napredna stranka je u više navrata pozivala Čedomira Jovanovića da kaže odakle mu novac za privatizaciju kompanije "Fidelinka".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track