Dačić se sastao sa predsednikom Turske

Dačić se sastao sa predsednikom Turske

Politika -
Dačić će u petak u Istanbulu učestvovati na sastanku ministara unutrašnjih poslova Organizacije crnomorskog regiona za ekonomsku saradnju (BSEC) o jačanju saradnje u borbi protiv prekograničnog kriminala

ANKARA - Predsednik Turske Abdulah Gul primio je u četvrtak veče u Ankari premijera Srbije Ivicu Dačića i druge članove srpske delegacije koji su doputovali u dvodnevnu posetu Turskoj.

Sastanak Dačića i Gula održan je iza zatvorenih vrata.

Dačić će u petak u Istanbulu učestvovati na sastanku ministara unutrašnjih poslova Organizacije crnomorskog regiona za ekonomsku saradnju (BSEC) o jačanju saradnje u borbi protiv prekograničnog kriminala.

Premijer Srbije će tokom tog sastanka razgovarati sa premijerom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom, i sa ministrima unutrašnjih poslova Turske, Azerbejdžana i Rusije - Idrisom Šahinom, Usubovom Ramilom Idrisogluom i Vladimirom Aleksandrovičem Kolokolcevom.

Dačić će se obratiti učesnicima skupa, a zatim će učestvovati i na zajedničkoj konferenciji za novinare sa ministrima unutrašnjih poslova Turske, Albanije, Azarbejdžana, Hrvatske i Rusije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track