MSP: Kačili su Tadića, kačiće i Nikolića
Foto: Rts

MSP: Kačili su Tadića, kačiće i Nikolića

Politika -
Portparola MSP Miloš Todorović kaže da je normalna praksa da u svim ambasadama i konzulatima na vidnom mestu istaknu fotografiju predsednika Srbije

BEOGRAD - Ministarstvo spoljnih poslova potvrdilo je da je na zahtev Predsedništva Srbije ambasadama i konzulatima naloženo da istaknu fotografije Tomislava Nikolića.MSP ističe da je to normalna praksa."U pitanju je normalna i uobičajena praksa. To rade sve zemlje. Ministarstvo takvu instrukciju slalo je i za prethodnog predsednika, a činiće to i ubuduće", navedeno je u odgovoru portparola MSP Miloša Todorovića.

Po nalogu kabineta predsednika svim ambasadama i konzulatima Srbije naređeno je da na vidna mesta istaknu fotografije Tomislava Nikolića.Navedeno je da je dopis upućen diplomatsko-konzularnim predstavništvima (DKP) Srbije širom sveta 23. novembra, "u skladu sa zahtevom Generalnog sekretarijata predsednika Republike Srbije".Precizirano je da fotografija mora biti formata 30x45 centimetara, ona je "dostavljena u prilogu" i mora biti uramljena i istaknuta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja