Najnovije vesti

Veljović: Uskoro saslušanje Miškovića i o Nibens grupi
Foto: Tanjug

Direktor policije potvrdio

Veljović: Uskoro saslušanje Miškovića i o Nibens grupi

Politika
01:12h
Danas nije bilo reči o Nibens grupi obzirom na to da je Miroslav Mišković rekao da on danas nije spreman za razgovore po tom predmetu

BEOGRAD - Direktor policije Milorad Veljović potvrdio je da je policija sa vlasnikom Delta holdinga Miroslavom Miškovićem obavila razgovor u svojstvu građanina samo za predmet Delreal, a da će u narednim danima obaviti razgovor za predmet Nibens grupe i sve ono što je vezano za sporne privatizacije gde se pominje Miroslav Mišković.

"Danas nije bilo reči o Nibens grupi obzirom na to da je Miroslav Mišković rekao da on danas nije spreman za razgovore po tom predmetu, tako da ćemo narednih dana obaviti razgovor, opet u svojstvu građanina i uz prisustvo postupajućeg tužioca sa njim imati razgovor na te okolnosti gde ćemo opet videti šta je njegovo viđenje svega toga. Sve ćemo to predočiti tužiocu, a tužilac će dati konačnu i odlučujuću reč", kaže Milorad Veljović.

On nije precizirao kada će to novo saslušanje biti obavljeno, ali je naveo da je Mišković u razgovoru bio korektan i kooperativan.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...