Delegati LSV zaglavljeni u snegu
Foto: Radio 021

Vraćali se sa kongresa

Delegati LSV zaglavljeni u snegu

Politika -
LSV je apelovao na meštane Silbaša da pomognu tim ljudima, koji su ostali i bez hrane i bez lekova

NOVI SAD - Pojedini Članovi Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV), koji su se sinoć oko 18 sati vraćali sa kongresa stranke u Novom Sadu u razna mesta u pokrajini, ostali su zaglavljeni u snegu na putevima.

Najgore su prošli delegati iz Sombora, koji su sinoć ostali zaglavljeni na putu između Bačkog Petrovca i Silbaša i koji su celu noć proveli u autobusu. Oni su tek jutros napustili autobus i krenuli pešice ka selu Silbaš, koje je udaljeno oko kilometar i po od mesta gde se autobus zaglavio.

LSV je apelovao na meštane Silbaša da pomognu tim ljudima, koji su ostali i bez hrane i bez lekova. Članovi LSV iz Bača takođe nisu uspeli da se vrate u svoje mesto, pošto su ostali zaglavljeni u mestu Tovariševo. Nekolicina se jutros uputila peške do Bača koji je udaljen pet kilometara, dok ostali čekaju da se raščiste putevi. Delegati iz Ade, Sente i Kanjiže takođe nisu stigli svojim kućama zbog snežnih smetova. Oni su noć proveli u osnovnoj školi u Horgošu, odakle su oko 9 sati jutros krenuli svojim kućama, u nadi da će do njih i stići. Delegati iz Čoke su noć proveli u Mesnoj zajednici Orahovo, a oni iz Žednika i Đurđina su od Subotice do svojih kuća stigli pešice. Na putu su bili zaglavljeni i članovi LSV iz Zrenjanina, koji su u dvoje domove stigli oko šest sati ujutru, iako su iz Novog Sada krenuli sinoć oko 18 sati, navodi LSV na svom sajtu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track