Šeik iz Emirata sutra u Srbiji
Foto: BETA

Sastanak sa državnim vrhom

Šeik iz Emirata sutra u Srbiji

Politika -
Potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić prisustvovaće svečanom dočeku na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", posle čega sledi sastanak sa predsednikom Nikolićem

BEOGRAD - Princ prestolonaslednik Ujedinjenih Aparpskih Emiratana šeik Muhamed bin Zajed al Nahjan dolazi sutra u zvaničnu posetu Srbiji, gde će s najvišim državnim zvaničnicima razgovarati o unapređenju ekonomskih odnosa.Prvi potpredsednik Vlade i ministar odbrane Aleksandar Vučić prisustvovaće svečanom dočeku šeika na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" u 13.30 sati, najavljeno je iz njegovog kabineta. Predsednik Tomislav Nikolić sastaće se s prestolonaslednikom Ujedinjenih Aparpskih Emiratana u 15 sati u Predsedništvu, gde će razgovarati o investiranju te države u Srbiju i razvoju odbrambenih tehnologija.

Tom sastanku će prisustvovati, osim Vučića, i premijer Ivica Dačić, potpredsednici Vlade Jovan Krkobabić i Rasim Ljajić, kao i ministar finansija Mlađan Dinkić, najavljeno je iz Predsedništva. Snimateljima i fotoreporterima je dozvoljeno snimanje početka sastanka, nakon čega će biti izdato saopštenje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track