Političari slavili: Doček uz rakiju i na svadbi

Kako su proslavili Srpsku Novu godinu

Političari slavili: Doček uz rakiju i na svadbi

Politika -
Pravoslavnu Novu godinu srpski političari dočekali na trgovima, uz trubače i vruću rakiju, a neki čak i na svadbama

BEOGRAD - Veselo.Srpski političari dali su sinoć sebi oduška i proveselili se uz muziku i koju kap vruće rakije. Pravoslavnu Novu godinu neki su dočekali na trgovima, drugi su lumpovali s društvom po restoranima, a neki su zbog zakačenog virusa bili primorani da ostanu kod kuće.Nebojša Stefanović: U krugu porodiceBio sam kod kuće sa suprugom i ćerkom.

Velimir Ilić:

S mojim Čačanima uz rakijuOtkako sam postao gradonačelnik Čačka 1996, srpsku Novu godinu proslavljam na trgu u Čačku uz vruću rakiju. Sada je bilo uz muziku Riblje čorbe, Harisa Džinovića i trubače iz Guče. Običnu Novu godinu ne slavim. Pored trga ima i restoran u kome se može osvežiti, a bez trubača nema Nove godine.

Slavica Đukić Dejanović

: Doček na svadbiNemam naviku da slavim srpsku Novu godinu, ali kolega pravi ćerki svadbu u rodnom Kragujevcu, tako da sam ove godine ponoć dočekala na veselju.

Suzana Grubješić:

Ovaj doček preskačemPreskočiću slavlje ovaj put. Imam temperaturu i odmaram se.

Verica Kalanović:

Kod kuće zbog virusaDoček sam provela kod kuće u krugu porodice. Nažalost, zakačio me je neki virus, tako da nigde nisam mogla da idem.

Aleksandar Vulin:

Na KosmetuBio sam u Leposaviću, na koncertu „No smoking orkestra“, a posle ponoći sam otišao u Kosovsku Mitrovicu.

Dragan Marković Palma

: Veselje s drugarimaPravoslavac sam i otkako znam za sebe obeležavali smo srpsku Novu godinu. Ovaj put dočekao sam je u krugu pedesetak drugara u restoranu „Tigar“. Grad Jagodina je pravio doček i na trgu, građanima je pevao Darko Lazić, ali ja tamo nisam išao. Ne praktikujem da se za doček obraćam ljudima, neka se provesele, ne trebaju im političke poruke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track