Najnovije vesti

Veselo u PTJ: Dačić i Rada pevali specijalcima

Tradicionalno

Veselo u PTJ: Dačić i Rada pevali specijalcima

Politika
00:00h
Od kada obavlja dužnost ministar policije Dačić sa saradnicima Srpsku novu godinu dočekuje sa pripadnicima MUP
1 / 7

BEOGRAD - Premijer Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić proslavio je sa pripadnicima Protivterorističke jedinice (PTJ) Ministarstva unutrašnjih poslova Novu godinu po Julijanskom kalendaru.

Doček, organizovan u bazu Protivterorističke jedinice MUP-a Srbije u Lipovici, protekao je u veselom raspoloženju, uz čestitke i najlepše želje za novu, 2013. godinu po Julijansko kalnedaru.

Dačić je u jednom trenutku i zapevao sa specijalcima, koje je zabavljala folk zvezda Rada Manojlović. Ministar unutrašnjih poslova pevušio je za stolom "Ajde Jano", dok su specijalci otpevali Vidovdan.

"Srbija je opredeljena za mir i to nije naša slabost - to što smo mi za mir je naša snaga", rekao je Dačić i naglasio da smo "u isto vreme, spremni da odbranimo svaki deo naše Srbije".

"Upozorio bih sve koji ne misle dobro Srbiji da ste svi vi zajedno sa mnom spremni da branimo svaki deo naše Srbije", rekao je premijer i ministar unutrašnjih poslova. Dačić je kazao da misli da je bolje onima, koji ne misle dobro Srbiji, "da se ne igraju s time i da nas ne provociraju i misle da mogu da nas ponižavaju".

Dačić je pripadnicima PTJ, Direkcije policije MUP-a, MUP-a i novinarima koji prate rad tog ministarstva poželeo da u Novoj godini imaju mir, ekonomski razvoj i da nam bude bolje na svim poljima. Podsetivši da od kada obavlja dužnost ministra policije "našu Srpsku novu godinu dočekuje sa pripadnicima MUP-a", on je odao priznanje pripadnicima PTJ na svemu što su uradili u odbrani zemlje.

Dačić je rekao da je PTJ jedna od naših najelitnijih jedinica, gde rade ljudi koji su se proteklih godina borili za Srbiju."Ponosan sam što sam vaš ministar. Vi ste heroji našeg naroda, bez obzira šta su neki pričali u poslednjih desetak godina", rekao je Dačić. On je podsetio da je Vlada Srbije prvi put u svojoj istoriji 14. januar odnosno 1. januar po starom, Julijanskom kalendaru, proglasila za neradni dan.

Od kada obavlja dužnost ministar policije, Dačić sa saradnicima Srpsku novu godinu dočekuje sa pripadnicima MUP-a i policije.

http://www.youtube.com/watch?v=mkSbg8DGf5o
http://www.youtube.com/watch?v=CfV_IJQlkFw

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track