Vučić: Ako se blokiraju reforme slede izbori

Aleksandar Vučić poručio sa sednice glavnog odbora SNS

Vučić: Ako se blokiraju reforme slede izbori

Politika -
Ako zaustave promene svima koji se u novinama utrkuju da kažu da su mnogo jači od nas pružićemo priliku da to i ostvare, kaže potpredsednik Vlade i predsednik SNS

BEOGRAD - Važan je napredak.Predsednik SNS Aleksandar Vučić izjavio je da će ta stranka, ukoliko bude došla u situaciju da ne može da sprovodi reforme, izaći na izbore, jer želi promene u Srbiji i bolji život za građane.

- Mi želimo promene u Srbiji i bolji život za građane Srbije. Nismo ti koji po svaku cenu hoće izbore, ali ukoliko dođemo u situaciju da ne možemo da sprovodimo reforme, a nadam se da se to neće desiti, svima koji se u novinama utrkuju da kažu da su mnogo jači od nas pružićemo priliku da to i ostvare - rekao je Vučić.Vučić je istakao da je najvažniji cilj kosovske politike omogućavanje neuporedivo boljeg života Srba na Kosovu, uz poštovanje Ustava i dobijanja datuma za pregovore sa EU.- Nema lakih rešenja za Kosovo i o tome mogu da razmišljaju samo usijane glave i oni koji nisu u stanju da sagledaju šta je sve pritislo Srbiju. Danas su nam vrata EU bliža nego pre nekoliko meseci - rekao je Vučić.Vučić je zatražio veću posvećenost ciljevima stranke i upozorio da će biti zamenjeni svi oni koji ne rade posao kako treba.Vučić je rekao da ta stranka negde ima dobre, a negde slabe rezultate, da to nije tajna i da se ne može sakriti od građana.- Tamo gde smo slabi, pitaćemo zašto je tako, pa ćemo zamoliti da budu bolji. Ako ne bude pomaka, onda ćemo menjati tim - naglasio je Vučić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track