Završena sednica Predsedništva SPS

Beograd

Završena sednica Predsedništva SPS

Politika -
U SPS su rekli da je tema konferencije "aktuelna politička situacija"

BEOGRAD – Sednica Prdsedništva SPS završena je u 17. 40 i odmah je počela konferencij azanovianre lidera socijalista i srpskog premijera Ivice dačića.

Podsetimo, lider SPS i predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić zakazo je sednicu Predsedništva SPS koja je počela u 16.45 časova, dok je u 17 sati bila zakazana vanredna konferencija za novinare u sedištu SPS.

Sednica je počela posle dolaska predsednika SPS u sedište stranke oko 16.45 časova.

U stranci su rekli da je tema konferencije "aktuelna politička situacija".

Nakon što je ministar Dačić stigao u zgradu, dozvoljen je i ulazak novinara, ali prethodno su im pregledane torbe i prošli su kroz metal detektor.

Dačić i njegov bivši šef kabineta poslednjih dana u medijima su dovođeni u vezu sa Šarićevom kriminalnom grupom, što je premijer okvalifikovao kao "nameštaljku" uperenu protiv njega i Vlade Srbije.

U Dačićevom kabinetu kažu da je premijer zaprepašćen ponašanjem policajaca, koji ga nisu obavestili da je Radulović pod istragom kao i da je ceo slučaj sada pokrenut da bi se sprečila smena direktora policije Milorada Veljovića.

"Posao policije i bezbednosnih službi jeste i da štite državne funkcionere od susreta sa sumnjivim ličnostima. Operativci UKP-a i ljudi iz vrha policije, tada su, naprosto, morali da obaveste ministra da je Radulović pod istragom", poručili su iz Dačićevog kabineta.

U sedištu SPS mere bezbednosti su poditgnute na viši nivo uz pojačano obezbeđenje, javlja RTS.

http://www.youtube.com/watch?v=GHqxNkFDUj4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track