POKLONI: Nikolić delio vaučere, Dačić po cvet

Šta su političari poklonili svojim saradnicama za 8. mart

POKLONI: Nikolić delio vaučere, Dačić po cvet

Politika -
Najoriginalniji je bio predsednik Skupštine Nebojša Stefanović, koji je koleginicama organizovao doručak, gde ih je lično služio i podelio svakoj različito cveće. Tadić damama dao kozmetiku

BEOGRAD - Nisu se obrukali!Srpska politička vrhuška setila se da svoje saradnice za Dan žena počasti poklonima i pokaže malo pažnje.Najoriginalniji je bio predsednik Skupštine Nebojša Stefanović, koji je svojim saradnicama organizovao zajednički doručak, gde ih je lično služio.- Svaka je dobila različito cveće, koje sam lično birao po njihovom senzibilitetu i karakteru. Tako da je jedna dobila ruže, druga orhideje, treća iris. To je mali znak pažnje s moje strane i poštovanje prema ženama koje me okružuju - rekao je Stefanović.Predsednik Skupštine je juče i novinarke koje prate rad parlamenta počastio kolačima i kafom.Saradnice predsednika Tomislava Nikolića dobile su vaučer za kupovinu kozmetike i malu zakusku, dok su premijerove saradnice u Vladi i MUP dobile po cvet.Rasim Ljajić, ministar spoljne i unutrašnje trgovine, kaže za Kurir da je svojim zaposlenima lepšeg pola, kao i svake godine, poklonio cveće.Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić je na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici svim ženama čestitao praznik, a kako kažu u njegovoj stranci, svake godine ih šef obraduje cvećem i slatkišima.(S. M. - G. R.)

Grubješićeva na čestitki EPPSuzana Grubješić, potpredsednica Vlade zadužena za evropske integracije, osvanula je na zvaničnoj čestitki Evropske narodne partije (EPP). Grubješićeva, koja je i potpredsednica URS - pridruženog člana EPP - jedna je od 13 žena koje su se našle na ovoj čestitki.- Danas slavimo sve žene koje su učinile svet boljim mestom za život. Naravno, šaljemo posebnu zahvalnost svim ženama u EPP koje se bore za sve građane - piše ispod ove čestitke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja