Cela Srbija se smeje Aci Dr Šapiću!
Foto: KURIR

Pokazao se

Cela Srbija se smeje Aci Dr Šapiću!

Politika -
Aleksandar Dr Šapić na Utisku nedelje izmislio nepostojeću državu Nambiju, mešao padeže, otkrio gledaocima da je "magastrirao", ocenio da su Rusija i Kina nebitne zemlje, i zaključio da LDP i DS imaju dijametralne stavove

Aleksandar Šapić, desna ruka Dragana Đilasa, pokazao je u Utisku nedelje na B92, u pokušaju da parira Vuku Jeremiću, da je Srbija dobila novog Nikolu Šećeroskog!

Aca Dr Šapić je, kad god je dobio reč, mešao padeže i pokazivao elementarno nepoznavanje srpskog jezika, ali gledaoce je prvi put zaista zadivio kad je, mrtav hladan, rekao da je Jeremića podržala afrička država Nambija.

Aca Dr Šapić, inače formalno doktor nauka, verovatno je pomešao države Namibiju i Zambiju, obe na jugu Afrike, i stvorio novu suverenu zemlju sa hibridnim imenom.

Dr Aca Šapić je zatim nazvao Vuka Jeremića predsednikom UN (Jeremić je predsednik Generalne skupštine UN), pa se potom pošteno nalupao pričajući da su zemalje koje su podržale Jeremića nebitne, misleći na Rusiju i Kinu!

Ni sam Jeremić više nije mogao da ostane ravnodušan na provale Ace Dr Šapića, pa ga je pitao Šapića da li zna šta je Oebs. Šapić je, žmirkajući, odgovorio "znam, znam..."

Dr Aca Šapić je zatim, govoreći o tome da DS misli na "živalj u Republici Srpskoj", u jednom trenutku rekao: Republiki Srpski. Nešto kasnije, kad ga je Olja Bećković pitala o njegovom doktoratu i magistraturi, otkrio da je "magastrirao" pre 2009.godine. Govoreći o razlici između LDP i DS Aca Dr Šapić je rekao da te dve stranke imaju potpuno dijametralne stavove.

Šapićevo gostovanje u Utisku nedelje izazvalo je buru komentara na društvenim mrežama. Evo nekih

http://www.youtube.com/watch?v=glsiK8TSq-0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track