6 poslanika kažnjeno zbog opomena na sednicama

Parlament

6 poslanika kažnjeno zbog opomena na sednicama

Politika -
Sa 7.589 dinara kažnjeni su Borislav Stefanović i Gordana Čomić iz DS, Judita Popović iz LDP-a, Marjan Rističević iz SNS-a i poslanik Bogate Srbije Zaharije Trnavčević, dok je Bojan Đurić iz LDP kažnjen sa 15.178 dinara

BEOGRAD - Šest poslanika, po dva iz Demokratske stranke i Liberalno-demokratske partije, jedan sa liste Srpske napredne stranke i jedan samostalni poslanik novčano su kažnjeni zbog opomena na sednici parlamenta, utvrdio je danas Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja.

Novčanom kaznom od 7.589 dinara kažnjeni su Borislav Stefanović i Gordana Čomić iz DS, Judita Popović iz LDP-a, Marjan Rističević iz SNS-a i poslanik Bogate Srbije Zaharije Trnavčević, dok je zbog dve opomene sa 15.178 dinara kažnjen Bojan Đurić iz LDP-a.

Njima su opomene izrečene tokom četvrtog vanrednog i prvog redovnog zasednja Skupštine Srbije ove godine i u danu za odgovaranje na poslanička pitanja.

Odbor je danas dao pozitivno mišljenje poslanicima SNS Miletu Poskurici i Branislavu Blažiću za obavljanje druge javne funkcije.

Poskurica je dobio pozitivno mišljenje za obavljanje dužnosti predsednika Upravnog odbora Kliničkog centra Kragujevac, a Blažić za člana Saveta Beogradske poslovne škole Visoke škole strukovnih studija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track