Sednica Predsedništva SNS sutra u 8 sati

Sednica Predsedništva SNS sutra u 8 sati

Politika -
Kako je šef poslaničke grupe naprednjaka Veroljub Arsić najavio posle sastanka sa premijerom Ivicom Dačićem, Predsedništvo SNS-a trebalo bi da zauzme stav o ponuđenim rešenjima za Kosovo

BEOGRAD - Sednica Predsedništva Srpske napredne stranke biće održana sutra u 8 časova, u sedištu naprednjaka, saopštila je ta stranka.Tema sednice je, kako je ranije rečeno u SNS, biće aktulena politička situacija.

Kako je šef poslaničke grupe naprednjaka Veroljub Arsić najavio posle sastanka sa premijerom Ivicom Dačićem, Predsedništvo SNS-a trebalo bi da zauzme stav o ponuđenim rešenjima za Kosovo.

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić izjavio je ranije da je Srbija u dramatično teškoj situaciji, jer je prinuđena da bira između dve teške stvari - prihvatanja veoma lošeg plana za Srbe na severu KiM ili odbijanja da potpiše sporazum sa Prištinom.Vučić je rekao da Beograd do utorka mora da pošalje u Brisel odgovor i kaže da li može ili ne da prihvati određene stvari.EU je Beogradu i Prištini dala rok do utorka, 9. aprila, da se izjasne o ponudi koju je na sto stavila visoka predstavnica EU za spoljnu politiku i bezbednost Ketrin Ešton.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track