Najnovije vesti

LETI, LETI, BOJAN: Plakati u centru Novog Sada protiv Pajtića
Foto: Tanjug

LETI, LETI, BOJAN: Plakati u centru Novog Sada protiv Pajtića

Politika
Plakati predstavljaju nastavak političke kampanje kojom tražimo raspisivanje vanrednih pokrajinski izbora, kako bi se pokrajina uvela u redovno stanje, rekao je lider "Treće Srbije" Miroslav Parović

NOVI SAD - Centar Novog Sada je u sredu uveče oblepljen plakatama protiv predsednika vojvođanske vlade Bojana Pajtića, na kojima piše "Leti, leti, leti, Bojan", a zgrada Vlade Vojvodine je predstavljena kao nojeva bajka.

 

Na dnu plakata nalazi se internet adresa www.trecasrbija.rs što je adresa sajta političke organizacije "Treća Srbija" koja je članica vladajuće koalicije u Novom Sadu.

 

Lider "Treće Srbije" Miroslav Parović potvrdio je da ta organizacija stoji iza izrade i lepljenja plakata, dodajući da plakati nemaju veze sa mitingom zakazanim za petak, na kome će učestvovati i "Treća Srbija", već je, kako je rekao, "ta akcija planirana ranije".

 

"Plakati predstavljaju nastavak političke kampanje kojom tražimo raspisivanje vanrednih pokrajinski izbora, kako bi se pokrajina uvela u redovno stanje", izjavio je Parović, navodeći da je akcija lepljenja plakata najavljeno na sajtu "Treće Srbije".

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...