SNS: Pajtićeva mržnja napisala grafite
Foto: Rts

Vrelo proleće u Novom Sadu

SNS: Pajtićeva mržnja napisala grafite

Politika -
SNS zahteva da nadležni državni organi po hitnom postupku istraže ko je sve, po nalogu Bojana Pajtića i Demokratske stranke, pisao grafite preteće sadržine predsedniku Srpske napredne stranke i potpredsedniku Vlade Aleksandru Vučiću

NOVI SAD - Srpska napredna stranka (SNS) smatra da su grafiti u Novom Sadu, koji pozivaju na ubistvo Aleksandra Vučića, direktan odraz govora mržnje Bojana Pajtića i Demokratske stranke (DS), saopštila je Služba za informisanje SNS.

Demokratska stranka ne služi se ni sa čim drugim, osim lažima i pretnjama, a kad im politički protivnici uzvrate cvećem i osmesima, pribegavaju najbrutalnijim i najsramotnijim pretnjama, navedeno je u saopštenju.

SNS zahteva da nadležni državni organi po hitnom postupku istraže ko je sve, po nalogu Bojana Pajtića i Demokratske stranke, pisao grafite preteće sadržine predsedniku Srpske napredne stranke i potpredsedniku Vlade Aleksandru Vučiću.

Pozivamo DS da prekine da izigrava žrtvu, pošto su oni ti koji su krali, pljačkali i otimali, i oni su jedini koji su pribegavali nasilju, zaključeno je u saopštenju upućenom medijima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track