SNS: Monstruozna kampanja SMS porukama protiv Vučića

SNS: Monstruozna kampanja SMS porukama protiv Vučića

Politika -
U do sada nezabeleženoj kampanji pretnji, uvreda i nasilja putem SMS poruka, propale političke stranke i kvazi-patriote prete čoveku koji je učinio sve da zaštiti Srbe na Kosovu i Metohiji, naveo je Mirović

NOVI SAD - Srpska napredna stranka je najoštrije osudila pretnje koje, kako navodi, "u sklopu organizovane i monstruozne kampanje putem SMS poruka" dobija lider naprednjaka i prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić.

Potpredsednik SNS Igor Mirović je, u izjavi dostavljenoj medijima, naveo da u do sada "nezabeleženoj kampanji pretnji, uvreda i nasilja putem SMS poruka, propale političke stranke i kvazi-patriote prete čoveku koji je učinio sve da zaštiti Srbe na Kosovu i Metohiji".

"Organizovana podela telefonskih brojeva sa unapred pripremljenim i planiranim pretnjama i uvredama, otvoreno i jasno je povezala sve one stranke i pojedince čiji cilj nije uspravna, snažna i efikasna država Srbija, već Srbija na kolenima prepuna kriminala i zlouptreba i nedovoljno snažna da obezbedi mir, stabilnost i razvoj na celoj svojoj teritoriji uključujući Kosovo i Metohiju", naveo je Mirović.

SNS je pozvala sve građane Srbije da odbace "primitivni rečnik nasilja i zastrašivanja" i osudila "kampanju lažnih rodoljuba koji su zajednički politički imenitelj pronašli u borbi protiv interesa cele naše države".

Aktivisti SRS-a danas su lecima pozivali građane da na telefone Dačića i Vučiha šalju SMS poruke i tako izraze nezadovoljstvo predlogom teksta briselskog sporazuma.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track