Koštunica čestitao Uskrs

Čestitka

Koštunica čestitao Uskrs

Politika -
Put vaskrsenja, put pobede života nad smrti nije lak, ali Srbija nema drugoga puta, poručio lider DSS

BEOGRAD - Predsednik Demokratske stranke Srbije Vojsilav Koštunica čestitao je danas Uskrs patrijarhu Irineju, sveštenstvu, monaštvu i svim vernicima SPC s porukom da srpski narod, proslavljajući Hristovo vaskresenje, ne može da okrene glavu i zaboravi Kosovo i Metohiju.

"Srpski narod proslavlja vaskrsenje Hristovo kojim je pobedio smrt i dao nam nadu da će večna pravda, istina i život pobediti nepravdu, zlo i smrt. Kada danas vidi vapijuću nepravdu koju na Kosovu i Metohiji sprovode najmoćnije zemaljske sile, srpski narod zna da ta nepravda i sila neće trajati do veka", naveo je lider DSS.

Koštunica je istakao da zato "proslavljajući svetlo Hristovo vaskrsenje srpski narod ne može da okrene glavu i zaboravi na svoje Kosovo i Metohiju, ne može da zaboravi na Svetoga Lazara i na sve kosovske mučenike", saopšteno je iz DSS.

"Put vaskrsenja, put pobede života nad smrti nije lak, ali Srbija nema drugoga puta. Srpski narod je čuvar srpske državnosti na Kosovu i to treba zauvek da ostane", poručio je predsednik D S S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track