Ugljanin udao drugu ćerku, treća uhvatila bidermajer!
Foto: Sandzaklive

Ugljanin udao drugu ćerku, treća uhvatila bidermajer!

Politika -
Ugljanin je udao svoju ćerku Saimu (25) za markantnog doktora prava Emira Brunčevića, a tradicionalno svadbeno slavlje organizovano je u Novom Pazaru.

NOVI PAZAR - Sulejman Ugljanin na trenutak je zaboravio sve svoje ministarske obaveze i posvetio se porodičnim dužnostima!Ugljanin je krajem meseca je udao svoju ćerku Saimu (25) za markantnog doktora prava Emira Brunčevića, a tradicionalno svadbeno slavlje organizovano je u Novom Pazaru.Pripreme za ovaj važan dan trajale su pola godine i Ugljanin se potrudio da sve protekne besprekorno. Proslava za brojne goste priređena je u hotelu Vrbak, zvanice su se zabavljale uz domaću i stranu pop i narodnu muziku, a za mezetluk su služene orijentalne đakonije - mantije, ćevapi, urmašice...

Kako saznajemo, mladu su svekrva i svekar darivali naušnicama, ogrlicom, narukvicom i prstenom od zlata, što je sama odabrala, a dragoceni nakit je dobila i od svojih roditelja. Saima je druga ćerka ministra Ugljanina i njegove supruge Mersije. Najstarija Saida (27) udata je i živi u Luksembergu sa suprugom i troje dece, sin Muhamed (19) je maturant i budući student građevine, a namjlađa Samra (23) završava master iz arhitekture i ona je bila srećne ruke pa je na venčanju uhvatila bidermajer.

http://www.youtube.com/watch?v=aTaImNkagJg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track