Mrkonjić: Ne bojim se rekonstrukcije Vlade Srbije
Foto: Marina Lopicic

Mrkonjić: Ne bojim se rekonstrukcije Vlade Srbije

Politika -
Ministar saobraćaja izjavio je danas da se ne boji rekostrukcije vlade, i dodao da je on lično pre za raspisivanje vanrednih izbora

BEOGRAD - Ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić izjavio je danas da se ne boji rekostrukcije vlade, iako je prema isrtraživanjima javnog mnjenja na poslednjem mestu po popularnosti, ali je dodao da je on lično pre za raspisivanje vanrednih izbora.

"Ja sam uvek za izbore. Priča o rekonstrukciji i nerešavanje tog problema stvara veliku konfuziju u vladi i to ne valja. Što se tiče same vlade, mislim da je sastavila dobar tim ljudi koji su shvatili svoje poslove i zadatke i rade zajedno", rekao je Mrkonjić.

On je, kao primer, naveo da njegovo Ministarstvo sarađuje sa pet ministarstava.

"Rekonstrukcija Vlade, ako bude bila potrebna, nemam ništa protiv da se dokažem, ali to mora da se radi na bazi stvarnog rezultata rada i brzo. Prethodna vlada je to radila posle tri godine, pa je to potrlo sve ono što se prethodno radilo. Ja sam za izbore jer smatram da su izbori merodavni za razliku od istraživanja", rekao je Mrkonjić.

Mrkonjić je podsetio da on ima petogodišnji staž, da je bio i u prethodnoj vladi gde je bio "u vrhu", i napomenuo "da će malo da prouči istraživanja i da se digne".

"Svuda gde god sam gradio, a gradio sam po celoj Srbiji, narod je bio oduševljen sa mnom, a ovi što rade istraživanja neka se malo raspitaju ako uopšte znaju šta radi ministarstvo saobraćaja i šta sam uradio u poslednjoj godini", poručio je ministar.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track