Ilić: Vlast u Beogradu i Vojvodini kontrira Vladi Srbije

Ilić: Vlast u Beogradu i Vojvodini kontrira Vladi Srbije

Politika -
On je dodao da se gradonačelnik Beograda Dragan Đilas zadužio sa 900 miliona evra za pravljenje mosta koji kako je rekao nikome ne treba

ČAČAK - Predsednik Nove Srbije i ministar građevine i urbanizma Velimir Ilić rekao je danas u Čačku da vlast u Beogradu i Vojvodini kontrira Vladi Srbije i pravi mnogo gubitaka.

"Mi nemamo vlast nad dva miliona Srba u Beogradu, kao i nad dva miliona Srba u Vojvodini. To je neka druga vlast, koja sve kontrira Vladi Srbije, ne plaća račune, pravi mnogo gubitaka i sve to košta ovu napaćenu i izmučenu Srbiju", rekao je Ilić na sednici Glavnog odbora NS.

On je dodao da se gradonačelnik Beograda Dragan Đilas zadužio sa 900 miliona evra za pravljenje mosta koji kako je rekao nikome ne treba.

"Mi smo sa izgradnjom auto-puta prešli na levu stranu Save, a Đilas pravi most po nekom projektu za desnu obalu Save. I sad ja moram da pravim novi most istog kapaciteta", rekao je Ilić.

On je izrazio nadu da će Vlada Srbije rešiti probleme koje pravi vlast u Vojvodini. Ilić je dodao i da u ovoj godini neće biti izbora u Srbiji, već rekonstrukcija vlade i ponovio da NS nije protiv toga.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja