SPO se nudi Vladi Srbije!

Rezerva

SPO se nudi Vladi Srbije!

Politika -
SPO je spreman da pomogne u daljim koracima pocesa reformi i sprovođenja dela našeg programa koji ja paralelan sa politkom vlade i spreman je da da punu podršku tim koracima, izjavio Aleksandar Jugović

BEOGRAD - SPO će nastaviti da podžava politiku vlade koja se odnosi na proces evropskih integracija, primenu briselskog sporazuma i borbu protiv korupcije i spreman je da pomogne u daljem procesu sprovođenja neophodnih reformi, izjavio je danas šef poslanika SPO-DHSS Aleksandar Jugović.

"SPO je spreman da pomogne u daljim koracima pocesa reformi i sprovođenja dela našeg progrma koji ja paralelan sa politkom vlade i spreman je da da punu podršku tim koracima, a ako o tome budemo razgovarali sa drugim akterima na političkoj sceni bićete obavešteni", rekao je Jugović.

On je objasnio da je SPO i do sada podržavao politiku vlade koja se odnosi na brze evropske integracije, primenu briselskog sporazuma i borbu protiv korupcije i da će to i dalje činiti.

"Mi ćemo i dalje podržavati naš program i sve ono za šta smo se i borili, jer ne možemo biti protiv našeg programa i naše borbe samo zato što smo opzicija. SPO će uvek biti na raspolaganju za pružanje pomoći svemu što je u interesu građana Srbije, pa ne menja mnogo stvari činjenica da li smo u vlasti ili opziciji", rekao je Jugović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track