Babić: Đilas ne zna svoju ulogu i više ništa ne može
Foto: Kurir

Zamenik šefa poslaničke grupe SNS

Babić: Đilas ne zna svoju ulogu i više ništa ne može

Politika -
To je izjava neodgovornog čoveka koji više ne zna svoju ulogu u političkom životu Srbije i koji ništa više ne može, a ne verujem da je ikada i mogao, da uradi za građane bilo Beograda a ni Srbije, rekao je Babić

BEOGRAD - Zamenik šefa poslaničke grupe SNS Zoran Babić ocenio je danas da lider DS i gradonačelnik Beograda Dragan Đilas "više ne zna svoju ulogu u političkom životu" Beograda i Srbije.

Babić je to rekao komentarišući izjavu Đilasa da već godinu dana priča kako SNS nema dovoljno kadrova i da je dobro što to kaže i lider naprednjaka Aleksandar Vučić kao i da potencijal leži u ljudima koji su otišli iz Srbije i dokazali se u inostranstvu, zbog čega više veruje njima nego Dominik Štros Kanu.

"To je izjava neodgovornog čoveka koji više ne zna svoju ulogu u političkom životu Srbije i koji ništa više ne može, a ne verujem da je ikada i mogao, da uradi za građane bilo Beograda a ni Srbije" rekao je Babić.

On je dodao i da, ako su kadrovi DS "Aleksandar dr Šapić, Balša Božović i Aleksandar Bjelić", kojima su, kako je naveo, jedine reference da se mere u "nekim stvarima na veoma bezobrazan način sa Štros Kanom" i time vulgarizuju politiku, u tom slučaju "izjava Đilasa je veoma jadna".

Đilas je ranije izjavio da pozdravlja ideju o dolasku stranih stručnjaka, ali da veruje da potencijal leži u ljudima koji su otišli iz Srbije, koji su se dokazali u inostranstvu i koji bi, zajedno sa strucnjacima koji su ostali, ako im se sada daju pravi uslovi I realne plate bili spremni da rade za svoju drzavu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track