Dačić: O novim ministrima u narednih 15 dana
Foto: Tanjug

GO SPS

Dačić: O novim ministrima u narednih 15 dana

Politika -
U narednih sedmicu ili dve razgovaraće se o predlozima kandidata za ministarske funkcije, a o tome danas Glavni odbor SPS nije razgovarao, izjavio je lider socijalista i premijer Srbije
1 / 4 Foto: Tanjug

BEOGRAD - U narednih sedmicu ili dve razgovaraće se o predlozima kandidata za ministarske funkcije, a o tome danas Glavni odbor SPS nije razgovarao, izjavio je lider socijalista i premijer Srbije Ivica Dačić.

Dačić je posle sednice Glavnog odbora stranke novinarima rekao da ne postoji potreba za razrešenjem ministara koji će biti zamenjeni, već da je pitanje dogovora kada će ko podneti ostavku. On je negirao da je u prisustvu predsednika SNS i vicepremijra Aleksandra Vučića rekao da naprednjaci treba da preuzmu resor finasija kako bi im pao rejting, kao što je ranije danas rekao lider URS Mlađan Dinkić.

"Pa ja sam javno rekao da naprednjaci kao najveća stranka treba da preuzmu finansije", kazao je Dačić.

Sednica Glavnog odbora SPS završena je danas posle dvočasovnog rada. Na sednici koja je počela u 13 sati uvodno izlaganje predsednika SPS Ivice Dačića je bilo otvoreno za medije, a potom je rad nastavljen iza zatvorenih vrata.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja