DEMANTI VLADE SRBIJE: Dačić i vlada nemaju naloge na Tviteru i Fejsbuku!
Foto: Dado Djilas

Kancelarija za odnose sa medijima

DEMANTI VLADE SRBIJE: Dačić i vlada nemaju naloge na Tviteru i Fejsbuku!

Politika -
Premijer Ivica Dačić i Vlada Srbije nemaju naloge na Tviteru i Fejsbuku, i informacije koje se tamo pojavljuju u njihovo ime nisu autentične, rekao je Milivoje Mihajlović

BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić i Vlada Srbije nemaju svoje naloge na društvenim mrežama i na njima ne objavljuju svoje stavove, rekao je danas direktor vladine Kancelarije za odnose sa medijima Milivoje Mihajlović.

"Premijer Ivica Dačić i Vlada Srbije nemaju naloge na Tviteru i Fejsbuku, i informacije koje se tamo pojavljuju u ime Dačića i vlade nisu autentične", rekao je Mihajlović.

Osoba koja se predstavlja kao Ivica Dačić danas je na tviter nalogu @ivicadacic_sps koji prati više od 9.000 korisnika, ostavila poruku da odnosi u Vladi Srbije moraju biti korektni dok je Dačić premijer.

"Ne moram da budem uopšte ni premijer ni ministar unutrašnjih poslova, ali dok to jesam, treba da imamo korektan odnos", navodi se u poruci.

Dačić je pre dva dana sličnu izjavu dao na pitanje novinara o stavu potpredsednice SNS i ministarke energetike Zorane Mihajlović da jedan čovek ne može danas biti uspešan ako obavlja više funkcija u Vladi Srbije i da je od Dačića očekivala iskren izveštaj o radu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja