Vučić: Medojević ima iskustva sa mafijom, od njih i dalje uzima novac
Foto: KURIR

Odgovorio na napad

Vučić: Medojević ima iskustva sa mafijom, od njih i dalje uzima novac

Politika -
Srpski vicepremijer je dodao da optužbe neodgoovornog pojedinca kakav je, kako je kazao Medojević, ne mogu ugroziti odnose Crne Gore i Srbije

PODGORICA - Srbija i Crna Gora su sve nekadašnje razlike i politička trvljenja ostavile po strani jer su se okrenule budućnosti, izjavio je prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić u intervjuu za Radio-televiziju Crne Gore.

Vučić je poručio da će se Srbija i Crna Gora međusobno pomagati na putu evropskih integracija, očekujući da će dve države za nekoliko godina, kako je rekao, zajedno dočekati članstvo u Evropskoj uniji.

On je istakao da svi nadležni organi Srbije rade na hapšenju odbeglog narko bosa Darka Šarića, i dodao da je iznenađen optužbama funkcionera opozicionog Demokratskog fronta Crne Gore Nebojše Medojevića da zajedno sa premijerom Dačićem štiti Šarića i da je "deo balkanske kriminalne konfederacije".

Vučić je odgovorio da upravo Medojević ima iskustva sa mafijom i da verovatno i dalje od njih uzima novac za takve tvrdnje, jer, kako navodi, druge motive za njegov napad ne vidi.

Srpski vicepremijer je dodao da optužbe neodgoovornog pojedinca kakav je, kako je kazao Medojević, ne mogu ugroziti odnose Crne Gore i Srbije.

Predstojeću posetu premijera Srbije Ivice Dačića Podgorici, a potom i dolazak crnogorskog premijera Mila Đukanovića u Beograd, Vučić ne vidi kao sastanke političko-marketinškog tipa već kao priliku za dogovor o saradnji na konkretnim projektima koji su izvesni, naročito oni u oblastima saobraćaja i energetike.

http://www.youtube.com/watch?v=0JzVQ8puNMs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja